Coöperatie Eendracht De

Agriculture And Livestock Staphorst
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Oude Rijksweg 138 Kaart
Plaats
7951 DN  Route Staphorst
Telefoon
0522 291 225
Fax
0522 291 906
E-Mail
info@eendrachtrouveen.nl
Facebook
Eendrachtrouveen
Website

Informatie

A.V.C. “De Eendracht” U.A. is een zelfstandige coöperatieve veevoederproducent gevestigd in Noord- Nederland aan de A-28. Onze producten: De budgetlijn De preniumlijn De Toplijn Bijproducten en enkelvoudige grondstoffen Droogstandbrok Opstartbrok Bedrijfseigen samenstellingen Pre-Mervo Mineralen Bij veevoeder coöperatie de Eendracht zijn de aangesloten boeren eigenaren van de onderneming. Daarom zijn hun belangen leidend in alles wat wij doen. Wij hebben de missie om duurzaam waarde voor onze leden te creëren. Dit doen we door ondersteuning met veelal bedrijfsspecifieke samenstellingen voor het bereiken van een optimaal resultaat. De waarde van onze onderneming willen wij verhogen door onze marktpositie in met name de rundveehouderij Veevoeder coöperatie De Eendracht wil in Noord- en Oost Nederland haar marktpositie in de rundveehouderij versterken, zowel gangbaar als biologisch, door voor elke boer maatwerk te leveren op het gebied van rundveevoer en pluimveevoer. Om die ambitie waar te maken, gaan wij altijd eerst uit van de basis. Eerst de boer zijn eigen grondsoort, ruwvoer, veestapel, doelstelling et cetera en daarna pas onze aanvulling. Onze moderne fabriek ligt aan de A-28, de ideale plek om rundveehouders in het Noorden en Oosten van het land te kunnen bedienen. In de fabriek wordt gewerkt met zeer gemotiveerde en gedreven mensen. Door onze omvang prefereren wij maatwerk in plaats van bulk. Dit maatwerk kunnen we realiseren door onze flexibele en efficiënte productieproces. Bij de Eendracht heerst een ‘no-nonsens mentaliteit’. Deze mentaliteit zorgt er voor dat de resultaten van de boer optimaal zijn. De Eendracht is ontstaan uit de vroegere coöperatie ‘Hoop op Samenwerking’. In de agrarische gemeente Staphorst heeft veevoer altijd een belangrijke rol gespeeld. In de begin jaren van de vorige eeuw werden twee veevoedercoöperaties opgericht: ‘De Hoop’ in Staphorst en ‘De Samenwerking’ in Rouveen.

Coöperatie Eendracht De is gevestigd op Oude Rijksweg 138 . Het volgende wordt aangeboden: Agriculture And Livestock In Staphorst zijn er 1 andere Agriculture And Livestock. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, bedrijfseigen samenstellingen, bijproducten en enkelvoudige grondstoffen, de budgetlijn, de premiumlijn, de toplijn, droogstandbrok, opstartbrok, pre-mervo mineralen, veevoer mengsels optimix premix, melkveehouders, advies, rantsoen, krachtvoer, grondstoffen, brok, meel, maatmeel, optimix, premix.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Coöperatie Eendracht De

Give stars

Openingstijden

weegbrug 27/6

Categorieën

Agriculture And Livestock
0522291225 0522-291-225 +31522291225

Kaart Oude Rijksweg 138

Loading map...